Trupa 9

5 1 revizuire
Populară

Raporteaza abuz

Descriere

You NAME it, we PLAY it! 

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live și entertaining, abordând un repertoriu inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

Trupa a putut fi urmarită live în peste 400 de concerte de club și petreceri private din toată țara, ajungând în fața publicului din orașe precum Timișoara, Constanța, București, Târgu Mures, Cluj, Iași, Bacău, Piatra-Neamț, Vaslui, Botoșani etc. De asemenea, protofoliul trupei cuprinde numeroase apariții în mass-media, în presa scrisă, la radio sau TV.

Încercând să satisfacă cele mai diverse gusturi muzicale ale publicului, trupa a reușit să dezvolte un repertoriu 100% live care cuprinde piese din cele mai variate stiluri : pop, rock, dance, house, reggae, latino, funk, hip-hop,blues, soul, balcanic rock și folclor într-un repertoriu ce depaseste 300 de piese.

Începând din 2018, Trupa 9 a început să compună piese proprii, primele fiind “Două amintiri”, “Printre sute de pahare” și „Ascultă-mă”. În martie 2019, grupul a devenit cunoscut la nivel național după ce melodia-imn compusă alături de rapperul Vikloth pentru campania “ România vrea autostrăzi” a devenit virală pe Internet iar trupa a bifat prezența la cele mai importante televiziuni si radiouri din țară. Astfel, piesa “#șîeu” a putut fi ascultată la Europa Fm, Kiss Fm, Radio Zu, Digi Fm, Profm, Radio Guerrilla și multe altele, postul Rock Fm anunțând public faptul că piesa semnată de Trupa 9 și Vikloth a fost singurul cântec hip-hop care s-a difuzat vreodată în istoria Rock Fm. Deasemenea videoclipul piesei, realizat cu participarea unora dintre cei mai de seamă oameni publici din Suceava, a avut parte de expunere la posturile PROTV, TVR1, DIGI 24, PRIMA TV etc.

Nicio conversație găsită!

Locație

Contact Information

Adresa
Centru, Suceava
Telefon
Telefon 2
Cod Poștal
725005
Conturi Sociale

Informații

Avatar

Trupa9

Membru de acum 2 luni
Vezi profil

Trimite un mesaj

Trupa 9 1 recenzie

Scrie o recenzie
5
1 recenzie
  • Vladut Constantin Roman

    Recomand!

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *