InviteMe.ro – platformă de invitații online

3,99Ron
0 0 recenzii
Populară
Deschis

Raporteaza abuz

Descriere

InviteMe.ro - Prima și cea mai mare platformă self-service de invitații online din România

Invitații digitale, simplu și elegant.

InviteMe.ro este pionierul platformelor self-service de invitații online din România, oferind utilizatorilor o soluție completă și intuitivă pentru crearea și gestionarea invitațiilor pentru evenimente private - nunți, botezuri și aniversări.

Lansată cu scopul de a revoluționa modul în care organizăm evenimente, InviteMe.ro a devenit rapid cea mai mare platformă de invitații online/digitale din țară.

Cu InviteMe.ro, crearea și trimiterea invitațiilor este o procedură rapidă și ușoară. Puteți crea o invitație online în doar câteva minute și o puteți trimite instantaneu către invitați. Acest lucru vă oferă flexibilitate și comoditate, permițându-vă să vă organizați evenimentul cu eficiență și să economisiți timp prețios.

Indiferent de tipul evenimentului pe care îl organizați - fie că este vorba de o nuntă, un botez sau o aniversare - InviteMe.ro reprezintă soluția ideală pentru a face procesul de trimitere a invitațiilor simplu, eficient și elegant.

Ce oferă platforma

 • Invitații personalizate
  Personalizarea modelului este incredibil de intuitivă, atât pentru organizatori, cât și pentru invitați. Se poate personaliza fiecare detaliu, de la designul preferat până la aspectul final, pentru a crea o atmosferă perfectă și specifică evenimentului, adăugând textele și imaginile pe care organizatorii le doresc.
  Și mai mult decât atât! Modelele sunt inovatoare, fonturile sunt atractive, iar designul este sofisticat și compatibil cu orice dispozitiv și orice tip de eveniment.
 • Formular RSVP
  Formularul RSVP este un instrument esențial care facilitează o organizare fără efort. Prin intermediul său, organizatorii pot colecta toate preferințele oaspeților, de la alegerile meniului până la detalii referitoare la cazare, transport și numărul de participanți.
  Fiecare invitație are integrat un formular RSVP elegant și ușor de utilizat. Acesta permite invitaților să confirme prezența lor la eveniment rapid și simplu, iar organizatorii vor primi și gestiona răspunsurile în timp real.
 • Distribuirea invitației prin canalele de socializare
  Invitațiile se pot transmite prin orice canal de comunicare, fie că este vorba de Facebook, WhatsApp sau email.
 • Confimări imediate
  Confirmările și răspunsurile sunt gestionate direct în platformă, facilitând comunicarea și organizarea evenimentului.
 • Modificări gratuite
  Dacă apar modificări în program, adăugarea de detalii noi sau alte ajustări, acestea pot fi realizate rapid și cu ușurință, astfel invitația rămâne mereu actualizată.

Ce conține o invitație online creată de InviteMe.ro:

 • Imagini și texte personalizate
 • Countdown eveniment
 • Detalii complete despre locație, oră și programul evenimentului.
 • Hărțile evenimentelor și indicații de orientare către locații prin Google Maps
 • Formular RSVP prin care oaspeții pot confirma prezenta la eveniment

Vă invităm să descoperiți mai multe pe www.inviteme.ro și să transformați organizarea evenimentelor într-o experiență fără egal!

Dacă aveți întrebări, vizitați www.inviteme.ro sau telefonic la numărul 0766 441 555.

Nicio conversație găsită!

Video

Contact Information

Telefon
Conturi Sociale

Cum îmi creez o invitație online?

Îți alegi un model dintre cele existente pe site-ul www.inviteme.ro. VEZI MODELE: https://inviteme.ro/#modele
Personalizezi cam tot ce se poate în cadrul unui model (adaugi numele vostru/copilului, numele nașilor, poze cu voi/copilul, locațiile evenimentelor, setezi imaginile de fundal pentru fiecare secțiune, alegi textul etc).
Pe măsură ce adaugi informații poți accesa butonul "Previzualizare" pentru a vedea invitația în stadiul respectiv.
După ce ești mulțumit de personalizare, îți poți adauga lista de invitați (în cazul invitației de tip individual) sau poți seta denumirea link-ului pe care îl distribui (în cazul invitației de tip general).

Cum primesc confirmările?

Îți transmitem confirmările/refuzurile pe email. De asemenea, vei regăși răspunsurile în format centralizat si în contul tău InviteMe.
Indiferent de tipul invitației ales (individuală sau generală), sistemul de confirmări și răspunsuri funcționează la fel, iar tu vei ști cine ți-a răspuns la invitație.

În cât timp este gata invitația?

Totul depinde de tine! Platforma InviteMe.ro este self-service, ceea ce înseamnă ca personalizarea invitației se face de către tine direct în platforma.
Invitația este disponibila pe loc, imediat după ce plătești.

Cum primesc invitații mei invitațiile?

Depinde de tine cum preferi să le transmiți.
Indiferent că alegi o invitație de tip individual sau una de tip general, distribuirea se realizează la fel. Le poți distribui atât din platformă pe Email/Facebook/Whatsapp sau poți copia linkul/urile și il/le poți transmite si prin restul mijloacelor de comunicare online existe.

Pot schimba imaginile de fundal?l?

Sigur că da! Imaginile de fundal se pot schimba dintr-o galerie de imagini pe care noi o avem în platformă.
Pentru a face acest lucru este necesar să accesezi rubrica "Personalizare avansată".
În situația în care imaginile noastre nu se potrivesc cu tematica evenimentului tău, nu este nicio problemă, poți urca pozele de pe calculatorul/telefonul tău dar asigură-te că îți aparțin sau nu se supun drepturilor de autor.

Care este diferența dintre o invitație de tip individual și una de tip general?

Invitația de tip individual este personalizată cu numele fiecărui invitat în parte, atât în link cât și în interiorul invitației.
Cu invitația de tip individual beneficiezi de statistici (vizualizări, confirmări, editare răspunsuri).
Plata se face în funcție de numărul de link-uri (invitați) generate de platformă.
Invitația de tip general este personalizată cu numele evenimentului, se achiziționează o singură dată și se poate distribui la un număr nelimitat de persoane. La invitația generală există opțiunea de a renunța la formularul de confirmare și de a folosi invitația ca “site-ul” de prezentare a evenimentului.

Ora de lucru

Deschis

Deschis 24/7

Informații

InviteMe.ro

Membru de acum 4 săptămâni
 • contact@inviteme.ro
Vezi profil

Trimite un mesaj

InviteMe.ro – platformă de invitații online 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *