Alexandru Pătrașcu

2.000,00Ron
0 0 recenzii
Populară
Deschis

Raporteaza abuz

Descriere

Sunt Alexandru Pătrașcu, interpret de muzică populară cu o bogată experiență, originar din București. De-a lungul celor peste 15 ani de carieră, am avut privilegiul de a cânta la peste 500 de evenimente private, aducând bucurie și voie bună prin intermediul folclorului autentic românesc.

Un moment de referință în parcursul meu artistic a fost duetul cu marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu. De asemenea, mă onorează aprecierea și susținerea doamnei Irina Loghin, o adevărată legendă a muzicii populare, fapt ce reprezintă o garanție a calității și autenticității actului artistic pe care vi-l voi oferi.

Indiferent dacă aveți sau nu formație proprie, vă promit că voi transforma evenimentul dumneavoastră într-un moment de neuitat, prin intermediul celor mai frumoase și îndrăgite melodii populare și de petrecere românești. Cu pasiune, talent și dăruire, voi aduce în fața dumneavoastră și a invitaților muzică de ascultare, joc și voie bună, contribuind astfel la crearea unei atmosfere de sărbătoare.

Alegeți experiența și calitatea!

Nicio conversație găsită!

Video

Locație

Contact Information

Telefon
Telefon 2
Cod Poștal
Nu este cazul
Conturi Sociale

Ora de lucru

Deschis

Deschis 24/7

Informații

alexandrupatrascu

Membru de acum o săptămână
  • alexandrupatrascuoficial@gmail.com
Vezi profil

Trimite un mesaj

Alexandru Pătrașcu 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *