Faci nunta primăvara?! Uite 10 sugestii cromatice.

Click pentru a evalua această postare!
[Total: 4 Medie: 5]

Sunt oameni care preferă lunile de primăvară pentru a-și sărbători căsătoria. Dacă te numeri printre ei, acest articol s-ar putea să te ajute mai mult decât crezi.

Când este timpul să alegeți paleta de culori și decorul nunții, luarea în considerare a sezonului nunții este un punct de plecare excelent. Dacă te căsătorești în martie, aprilie, mai sau începutul lunii iunie, ai noroc, deoarece culorile primăvăratice sunt, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase (și mai versatile) nuanțe pentru ziua ta specială. Indiferent dacă viziunea ta pentru decorul nunții tale este înclinat spre o atmosferă clasică sau spre ceva mai original, iată cum să sezonul sa te inspire atunci când îți alegi culorile pentru o nuntă de primăvară.

Ce culori sunt bune pentru o nuntă de primăvară?

Schemele de culori pastelate sunt unele dintre cele mai bune culori de nuntă pentru primăvară. Tonurile mai deschise, cum ar fi roz pal, albastru deschis, galben, levănțica și piersică, sunt o reflectare a culorilor pe care le vedeți în mod natural în timpul sezonului de primăvară, când florile încep să înflorească. Alte culori bune pentru nuntă pentru primăvară includ o paletă clasică alb-negru sau o combinație de culori neutre, cum ar fi fildeșul, bejul și griul pal.
Deși nu există nicio regulă care să spună că trebuie să potriviți culorile nunții cu sezonul, dacă aveți o suprapunere sezonieră va face totul mai ușor atunci când vă alegeți ținuta, florile, articolele de papetărie și decorul. Pentru culorile nunții de la sfârșitul lunii februarie și martie, puteți echilibra tonurile de iarnă (cum ar fi verdele smarald sau bleumarin) cu pastelurile pentru o paletă de tranziție. Culorile populare ale nunții din aprilie includ rozul pal, verdele salvie și liliac inspirat de vârful sezonului de primăvară. Galbenul strălucitor și coralul sunt unele dintre cele mai bune culori de nuntă din luna mai, reducând decalajul dintre primăvară și vară.
Să vorbim despre fiecare culoare în parte

1. Verde mentă și culoarea fildeșului

Aerisit și liniștitor, verdele mentă este o culoare de nuntă de primăvară pe care nu-l luăm suficient în calcul, dacă ne întrebi pe noi. Se asortează bine cu alte culori pastelate, precum albastru, violet și roz, pentru o temă vintage sau un aspect shabby-chic. Pentru o atmosferă de pământ, care se întâlnește cu eleganța, folosește verde mentă cu tonuri de accent măsline închise sau verde smarald.

2. Culori calde de nuntă, neutre

Lucrul grozav despre o paletă de culori neutre de nuntă este că funcționează pentru orice anotimp. Tonurile calde de pământ, cum ar fi pământiul, kaki și bronz sunt minimaliste și moderne, dar puteți încorpora câteva culori de primăvară, cum ar fi galben pal sau piersică, pentru a forma un tablou cromatic direct legat de cel al în sezonului. Finalizați paleta cu cupru metalic sau auriu pentru un pic de strălucire.

3. Culori de nuntă Baby Pink și Liliac

Rozul și violetul sunt două dintre cele mai populare culori de nuntă de primăvară și se întâmplă să arate chiar uimitor atunci când sunt așezate împreună(în plus, veți avea o mulțime de flori de nuntă de primăvară care să se potrivească cu paleta). Folosiți această combinație de culori pentru o temă romantică sau o locație de nuntă în grădină.

4. Culori de nuntă Coral și Albastru Păun

Pastelurile nu sunt singurele opțiuni când vine vorba de paleta de culori pentru nunta de primăvară. Dacă sunteți în favoarea culorilor care sunt puțin mai saturate și mai puternice, încercați să combinați coralul cu ceaiul sau albastrul păun. Tonul întunecat de bijuterie adaugă contrast și dramatism, în timp ce tonul de coral pretențios, se simte perfect pentru sezonul de primăvară.

5. Roz pal și culori de nuntă în nuanțe de albastru deschis

Fiind una dintre cele mai clasice scheme de culori de nuntă de primăvară, rozul pal și albastrul deschis sunt întotdeauna o opțiune bună. Acest duo funcționează pentru aproape orice cadru sau loc, indiferent dacă aveți o ceremonie informală în curte sau găzduiți o recepție de bal de lux. Utilizați argintiu metalic ca culoare de accent pentru a completa tonurile reci de albastru.

6. Galben și roz

Inspirați-vă din zilele însorite de primăvară adăugând galben pal și fard de obraz în paleta dvs. de culori. Aceste nuanțe vesele pot fi asociate cu un neutru precum crem sau fildeș pentru a menține paleta luminoasă, sau le puteți echilibra cu o nuanță mai închisă de roz sau galben pentru mai multă culoare.

7. Culori de nuntă bleumarin, alb și auriu

Această schemă tradițională de culori pentru nunta de primăvară este perfectă dacă planificați un eveniment cu cravată neagră. Utilizați bleumarin ca și culoare de bază în loc de negru – veți obține același nivel de formalitate, dar cu o întorsătură. Fildeșul și nuanțe de auriu completează paleta de culori, rămânând în același timp sofisticate și atemporale.

8. Nuanțe pastel curcubeu

Dacă a existat vreodată un moment pentru a îmbrățișa o paletă de culori de nuntă curcubeu, acesta este sezonul de primăvară. Adunați culoarea cu nuanțe pastelate de albastru, violet, roz, galben și portocaliu pentru o paletă veselă și plină de viață. Această schemă de culori de nuntă pentru primăvară funcționează bine dacă îți place atmosfera maximalistă — gândește-te la aranjamentele foarte detaliate, la instalațiile florale atrăgătoare și la accente de decor distractive, cum ar fi baloanele.

9. Culori de nuntă fildeș și șampanie

Chic și discrete, aceste culori de nuntă de primăvară sunt perfecte dacă îți place o estetică minimalistă. Când paleta dvs. de culori este în mare parte monocromatică, va trebui să vă gândiți mai mult la detalii pentru a aduce totul împreună și pentru a preveni decorul să cadă. Amestecarea țesăturilor, a florilor și a detaliilor din hârtie poate adăuga textură sau dimensiune.

10. Rozaliu și bleumarin

Dacă te căsătorești în perioada de tranziție dintre sfârșitul iernii și începutul primăverii, includerea unei culori mai închise în paleta ta poate ajuta la sezonalitate. Rozaliul și bleumarin-ul sunt un exemplu perfect – nuanța fardului de obraz este răcoritoare și aerisită pentru primăvară, în timp ce nuanța bleumarin împiedică paleta de culori să devină prea pastelată și deplasată.

Click pentru a evalua această postare!
[Total: 4 Medie: 5]
Distribuie acest articol:
Postarea anterioară: Lista de pregătiri Nuntă

November 29, 2023 - În Sugestii/idei ceremonie

Postarea următoare: Cauți locația pentru nuntă?! NU uita ce să întrebi!

February 8, 2024 - În Sugestii/idei ceremonie

postări asemănatoare