Cauți locația pentru nuntă?! NU uita ce să întrebi!

Click pentru a evalua această postare!
[Total: 3 Medie: 5]

În căutarea locației perfecte pentru nunta ta? Nu subestima importanța întrebărilor potrivite! Află cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când alegi locația pentru evenimentul tău special. De la taxe și capacități până la facilități și logistică, ghidul nostru exhaustiv îți va oferi toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită și pentru a te bucura de o nuntă fără stres și neplăceri.

1. Care este taxa de închiriere a locației și ce include?

Amintiți-vă că taxa de închiriere a locației și meniurile vor ocupa probabil aproximativ jumătate din bugetul total al nunții. Dacă costul întregului loc de desfășurare (nu doar minimul pentru mâncare și băutură) nu se încadrează în bugetul dvs., poate fi necesar să alegeți o altă opțiune, dacă nu sunteți deschiși să reduceți altceva.

2. Care este stilul locației?

Aceasta va fi probabil una dintre cele mai importante decizii cu privire la locația dvs. Vă imaginați o atmosferă rustică romantică, dar personalul locației descrie locul ca pe o mansardă elegantă și modernă? Atunci, probabil va trebui să tăiați imediat acea locație de pe listă.

3. Câte persoane găzduiește spațiul?

Capacitatea unei locații este direct legată de lista de oaspeți și de bugetul dvs. Dacă îți place spațiul, dar încap confortabil doar 75 de persoane, iar lista ta de invitați este aproape de 200 (fără a include profesioniștii), trebuie să te decizi dacă locația sau numărul de oaspeți este mai important pentru tine.

4. Există o zonă pentru a avea ora de cocktail?

Cui nu-i place un cocktail distractiv cu băuturi și mâncare gustoasă? Dar înainte de a crea meniul, trebuie să vorbiți despre logistică. Întrebați dacă locația are un loc în care oaspeții să socializeze după ceremonie.

5. Care este distanța pe jos/cu mașina de la locul ceremoniei(biserică)?

Dacă găzduiești ceremonia de nuntă și recepția în diferite locații, va trebui să știi cât timp va dura să ajungi de la un loc la altul, la fel și invitații. De asemenea, întreabă cum este traficul în jurul orei nunții pentru a te asigura că tu și invitații tăi nu rămâneți blocați pe drum.

6. Locația este în apropiere de hoteluri și puteți recomanda vreunul?

Această întrebare este importanta dacă ai rude sau prieteni care vin din alt oraș sau altă țară, deoarece ar putea afecta dacă rezervați sau nu. Dacă oaspeții trebuie să conducă o distanță lungă pentru a ajunge de la hotel la locul evenimentului și înapoi, credem că cel mai bine este să evitați acel loc – mai ales dacă nu asigurați transportul pentru nuntă. Orice transport care durează mai mult de 30 de minute, în timpul unei nunți, poate deveni o problemă, dacă nu este atent planificat înainte.

7. Locația este aproape de transportul public?

Veți dori să știți dacă locația este aproape de orice transport public, taxi sau servicii de transport private(UBER/BOLT) din zonă, pe care oaspeții le pot folosi. La urma urmei, nimeni nu ar trebui să conducă o mașină după ce a consumat alcool.

8. Ce caracteristici estetice are locația?

Ar trebui să vă asigurați că oricare dintre caracteristicile remarcabile ale locului se îmbină cu viziunea dvs. referitor la decor. De exemplu, există un acoperiș sau o piscină? Locația este pe malul apei? Există priveliști uluitoare, interioare incredibile sau zone naturale?

9. Are locația un cort sau un plan de rezervă dacă vreau o ceremonie în aer liber?

Nu contează în ce sezon vrei nunta ta; ar trebui să aveți întotdeauna un plan B pentru nunți în aer liber. Întrebați personalul locației dacă au corturi sau o zonă interioară în care să vă mutați dvs. și oaspeții dvs. dacă este vreme nefavorabilă sau pentru fumători.

10. Câte ore acoperă închirierea?

Pe lângă ceremonia religioasă și recepție, veți dori să știți intervalul de timp exact pe care îl aveți disponibil la locație, fără să vă simțiți presați de timp. Nu doriți să fiți taxat suplimentar dacă locația trebuie să țină luminile aprinse încă 30 de minute.

Click pentru a evalua această postare!
[Total: 3 Medie: 5]
Distribuie acest articol:
Postarea anterioară: Faci nunta primăvara?! Uite 10 sugestii cromatice.

February 8, 2024 - În Sugestii/idei ceremonie

Postarea următoare: Luna de miere în Europa

February 12, 2024 - În Destinații luna de miere

postări asemănatoare